Algemeen Olanda

Landbouwbedrijf Snepvangers

Het bedrijf is gespecialiseerd in de melkveehouderij en de rosé kalverenhouderij. Daarnaast heeft het bedrijf een akkerbouw en een loonwerktak. In het buitenland is een nieuw melkveebedrijf in Moldavië gevestigd.

Werkplezier, nieuwe uitdagingen en het zorgen van een goede plaats van de agrarische sector in de maatschappij, zijn een belangrijke strategie van het bedrijf Millstream. Voedsel productie is een noodzakelijke activiteit in de wereld en het geeft een enorme uitdaging om met de eisen en omstandigheden van deze tijd, een divers agrarisch bedrijf te leiden.
Het continu monitoren van het rendement en kwaliteit is daarin een belangrijke spil. De geleverde producten zoals melk en vlees moeten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn.
De producten worden daarom op de bedrijven van Snepvangers op een verantwoorde manier geproduceerd met veel aandacht voor dier welzijn en omgeving. Een evenwichtige melk en vlees productie geeft het bedrijf veel voldoening. Onze bedrijven hebben ook alle vereiste kwaliteit certificaten voor de productie van melk en vlees.