Home

Landbouw bedrijf Snepvangers

Millstream Bergen op Zoom

Landbouwbedrijf Snepvangers dat gevestigd is in het landelijke Heimolen is een melkveebedrijf dat hoogwaardige kwaliteit melk levert voor de zuivel industrie. Het bedrijf heeft gemiddeld 135 melkkoeien en 140 stuks jongvee.

Voor dit landbouwbedrijf is 260ha beschikbaar als landbouwgrond voor ruwvoer en akkerbouw. Een deel van deze gronden bestaat uit permanent natuurlijk grasland.

Sjack en Miranda Snepvangers leidden dit bedrijf en doen dat samen met een aantal medewerkers. Sjack is naast de directe operationele werkzaamheden voor zijn bedrijf ook actief in het afdelingsbestuur van CRV. Miranda is verder actief in de paardensport. Ze rijdt gemiddeld 2 tot 3 paarden per dag en brengt deze uit op wedstrijdniveau in de discipline springen-dressuur

Sjack en Miranda hebben 1 dochter: Kristy. Ook zij heeft de passie voor de dieren van haar ouders overgenomen.

Millstream Veghel

In Veghel is een vleesveebedrijf van waar gemiddeld per jaar 1400 rosé kalveren worden gehouden. De kalveren worden opgefokt tot een leeftijd van 8 maanden waarna ze worden geslacht als “jong rosé”. Jong rosé is een kwalitatief zeer hoog waardig stukje mals kalfsvlees. Sjack leidt dit bedrijf en heeft op het bedrijf in Veghel een lokale bedrijfsleider.

Kijk voor kooktips van rosé vlees op: www.kalfvlees.nl

Millstream Moldavië

Landbouwbedrijf Snepvangers is aandeelhouder in het melkveebedrijf “Millstream Dairy SRL”. Dit bedrijf bevindt zich in het Noorden van Moldavië in de plaats Goleni. Het bedrijf telt gemiddeld 230 melkkoeien en heeft 250 ha landbouwgrond tot haar beschikking.Verdere details kunt u elders zien op deze website.

#