Over ons

sjack-en-miranda
In 2012 hebben Sjack en Miranda het bedrijf Millstream overgenomen van de (schoon)ouders. Landbouwbedrijf Snepvangers is gevestigd te Bergen op Zoom, en heeft 190 melk- en droge koeien en 180 stuks jongvee. Daarnaast heeft dit bedrijf een akkerbouw en een loonwerktak.
In Veghel worden er 1500 kalveren gehouden op het rosé kalveren bedrijf.
En sinds 2013 is er een nieuw melkveebedrijf in Moldavië opgezet. Momenteel zijn hier 230 koeien aan de melk en is er 250 ha landbouwgrond aanwezig.

familiesjack-en-miranda-bedrijfsfoto

Sjack is ondernemer in hart en nieren. Hij zit altijd vol ideeën en innovatieve ontwikkelingen.
Miranda is degenen die de financiële boekhouding van het bedrijf op zich neemt en verder alle excursies en rondleidingen verzorgt. Verder is ze actief in de paardensport en fokkerij.
In 2004 kregen ze een prachtige dochter Kristy. Ook zij heeft de liefde voor koeien en paarden overgenomen
Ze helpt mee indien nodig tussen de koeien en tevens rijdt ze met 3 pony’s op wedstrijd zowel in de dressuur- springen als eventing.

kristy-op-koech-halsteren-springen-energy.klein

In 1997 is Sjack in maatschap gegaan met zijn ouders op het bedrijf en in 2012 hebben Sjack en Miranda het bedrijf over genomen. Millstream dankt zijn naam aan Christ Snepvangers. Hij begon in 1990 met aankopen van embryo’s uit America voor het fokken van hoog producerende dieren met top exterieur. En tevens begon hij met het fokken van dressuur en spring paarden. Om een eigen naam aan zijn fokproducten te kunnen geven besloot hij het gebied Molenbeek (waar de boerderij gevestigd is) te vertalen naar het Engels: MILLSTREAM. En zo is de naam Millstream nog steeds een feit en niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland.

Werkplezier, nieuwe uitdagingen en het zorgen van een goede plaats van de agrarische sector in de maatschappij, zijn een belangrijke strategie van het bedrijf Millstream.
De producten worden daarom op de bedrijven van Snepvangers op een verantwoorde manier geproduceerd met veel aandacht voor dierwelzijn en omgeving. Een evenwichtige melk en vlees productie met voldoende grond geeft het bedrijf veel voldoening. Onze bedrijven hebben ook alle vereiste kwaliteit certificaten voor de productie van melk en vlees.