Home

KLIK HIER VOOR Excursie-Rondleidingen-Scholenbezoek-Verhuur Vergaderuimte

Landbouwbedrijf Snepvangers

Millstream Bergen op Zoom

Landbouwbedrijf Snepvangers dat gevestigd is in het landelijke Heimolen is een melkveebedrijf dat hoogwaardige kwaliteit melk levert aan zuivelonderneming FrieslandCampina. Het bedrijf heeft gemiddeld 190 melk- en droge koeien en bijbehorend jongvee.

Voor dit melkveebedrijf is 242 ha beschikbaar als grasland, natuurlijk grasland en bouwland.
Sjack en Miranda Snepvangers leiden dit bedrijf en doen dat samen met een aantal medewerkers. Sjack is naast de directe operationele werkzaamheden voor zijn bedrijf ook actief in het afdelingsbestuur van CRV. Miranda is oprichtster van de studie club Vrouwen West-Brabant, en bestuurslid van buurtvereniging Heimolen. Verder is ze actief in de paardensport. Ze rijdt gemiddeld 2 tot 3 paarden per dag en brengt deze uit op wedstrijdniveau in de discipline springen en dressuur

Sjack en Miranda hebben 1 dochter Kristy. Ook zij heeft de passie voor de dieren van haar ouders overgenomen. Ook heeft ze eigen pony’s Millstream’s Chanel , Millstream’s Energy en MIllstream’s Robin Hood. Ze brengt de pony’s uit in zowel de dressuur- spring en eventingsport.

Millstream Veghel

Op een locatie in Veghel worden 1500 rosé kalveren gehouden. De kalveren worden opgefokt tot een leeftijd van 8 maanden en worden dan verkocht als jong rosé. Jong rosé is een kwalitatief zeer hoog waardig stukje mals kalfsvlees.

Millstream Dairy Moldavië

Tevens heeft Landbouwbedrijf Snepvangers samen met compagnons een melkveebedrijf “Millstream Dairy SRL” in Moldavië. Dit bedrijf bevindt zich in het Noorden van Moldavië in de plaats Goleni. Het bedrijf telt gemiddeld 230 melkkoeien en heeft 250 ha landbouwgrond tot haar beschikking.
Verdere details kunt u elders zien op deze website.